Прес-Центр - У Львові бракує ресторанних критиків

Меню

Розділи новин

Пошук




Публікації

Головна » Статті » Новини мас-медіа » Львів


У Львові бракує ресторанних критиків
У Львові так багато ресторанів — і  жодного ресторанного критика.

На це звернув увагу ресторатор Вардкес Арзуманян (ресторани «Mons Pius», «Тарон», кафе «Кентавр»).

«У Львові не знаю ні одного ресторанного критика, і не знаю, чи буде. У Києві знаю», — сказав він.

«При такій великій кількості закладів було б добре мати людей, які хоча б розбирались у цьому», — додав власник ресторанів.

Не знаємо, як щодо ресторанних критиків, але щонайменше один інтернет-ресурс, що пише про ресторани, «Прес-Центр» знає, це — Kava.lviv.ua.

Нагадаємо, в одному з першим опитувань ми запитували у журналістів, які читають «Прес-Центр», на яких темах вони спеціалізуються. Отримали такі результати:

Спеціалізація журналістів
Принагідно пропонуємо переглянути випуск програми «Ревізор» («Новий канал») про сервіс у львівських ресторанах




«Прес-Центр»
Категорія: Львів | Опубліковано: 30.03.2012 16:18
Ключові слова: спеціалізація, ресторанний критик, Вардкес Арзуманян



Усього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
©2008-2012 Прес-Центр
Використовуючи матеріали з "Прес-Центру" не забувайте на нас посилатися