Головна » Статті » Економічні новини » Львів |
Голова Львівської облдержадміністрації Микола Кміть визначив розмір граничних торговельних націнок на продукцію громадського харчування, що реалізується у навчальних закладах. Про це «Прес-Центр» повідомили в обласному управлінні економіки. Згідно з розпорядженням губернатора від 23 грудня 2008 року (№ 1549/0/5-08), суб’єкти господарювання всіх форм власності (крім комунальної) зобов’язані дотримуватись визначених граничних торговельних надбавок (націнок) на продукти харчування, які реалізуються у загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладах. Так, у місті Львові розмір надбавки може складати до 50% від ціни закупки на сировину та продовольчі товари для приготування продукції власного виробництва, та до 20% до відпускної ціни виробника при реалізації покупних товарів. В інших населених пунктах області розмір надбавки може складати, відповідно, 35% та 15%. Понад рівень торговельних надбавок включаються фактичні транспорті витрати з доставки готових гарячих страв до навчальних закладів. | |
Категорія: Львів | Опубліковано: 22.01.2009 17:23 Ключові слова: | |
Усього коментарів: 0 | |
©2008-2012 Прес-Центр Використовуючи матеріали з "Прес-Центру" не забувайте на нас посилатися |